x
Vezi toate categoriile
Vrei un aparat foto sau doar accesorii pentru cel pe care il ai, insa nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!
Vino intr-unul din magazinele Fotohobby si specialistii nostri te vor ajuta sa alegi produsele potrivite! Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca
Categorii produse

Nikon Coolpix A900 - negru

Cod produs: 14136
Garantie: 2 ANI
1.999,98 lei
Pret de lista: 2.099,99 lei
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Rezolutie: 20 Mpx
Senzor CMOS
Dimensiune senzor: 1/2,3 inch (6.17 x 4.55 mm)
Focala (35mm echivalent): 24-840mm
Diafragma maxima: f/3.4-6.9
Zoom optic 35x
Pentru achizitionarea acestui produs primesti 1999 de puncte ?
1.999,98 lei
2.099,99 lei
Pret de lista:
cu TVA inclus
Bucuresti Cluj-Napoca
Cu precomanda Cu precomanda
Alerta pret
Recomanda acest produs
  • Descriere produs
  • Specificatii tehnice
  • Garantie si Service
  • Pareri despre acest produs
Aparatul foto COOLPIX A900 oferă performanţe remarcabile într-un corp compact.

Beneficiaţi de un sistem optic NIKKOR, de calitate excepţională, într-un corp de buzunar, care se potriveşte oricărui stil de viaţă: fotografiaţi scene de călătorie uimitoare în detalii fine, cu puternicul obiectiv cu zoom optic de 35x, extensibil până la 70x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹ sau înregistraţi clipe memorabile în filme 4K UHD extrem de clare. Fiţi creativ, utilizând ecranul cu înclinare şi modurile de expunere manuală (P/S/A/M) şi menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent cu SnapBridge.

Fiţi pregătit să fotografiaţi în orice moment, cu funcţia AF de mare viteză, recapturaţi cu uşurinţă subiectele utilizând butonul de zoom cu revenire rapidă şi realizaţi simplu filme supercursive impresionante.

SISTEM OPTIC NIKKOR PUTERNIC, ÎNTR-UN CORP FOARTE ATRACTIV:


Corpul înşelător de mic al aparatului foto găzduieşte puterea excepţională a sistemului optic NIKKOR, pentru a înregistra imagini deosebit de clare şi filme cursive. Acest aparat foto compact, conceput în stil clasic, vă va purta prin locuri pe care nu le-aţi mai văzut.

Capturaţi chiar şi cele mai îndepărtate subiecte în timp ce călătoriţi sau vă apropiaţi de centrul acţiunii, la evenimente şi aniversări, cu puterea unui obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 35x, extensibil până la 70x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹. Acesta acoperă distanţe focale de la 24 mm, la poziţia cu unghi larg, până la 840 mm, la unghiuri de câmp super-telefotografice (echivalent format de 35 mm), astfel încât să acoperiţi fiecare inci al acţiunii şi să fotografiaţi subiecte macro aflate la doar 1 cm (aproximativ) faţă de obiectiv.


SISTEM VR (REDUCERE A VIBRAŢIILOR) DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ:

În ciuda corpului mic al aparatului foto, fotografiile vor fi clare şi filmele cursive, graţie capacităţii de reducere a vibraţiilor, de înaltă performanţă, care reduce efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto, chiar şi la zoom maxim. Sistemele VR prin deplasarea componentelor obiectivului şi VR electronic funcţionează împreună pentru a produce imagini statice clare, asigurând un efect echivalent utilizării unui timp de expunere cu 4.0 stopuri mai scurt (măsurat în conformitate cu standardele CIPA, la poziţia maximă de telefotografie). Sistemul VR hibrid pe 5 axe stabilizează aparatul foto în timp ce înregistraţi filme, astfel încât imaginile vor fi întotdeauna clare.

SENZOR DE IMAGINE CMOS CU ILUMINARE DIN SPATE, DE 20,3 MEGAPIXELI

Având un număr mare de megapixeli, care asigură o performanţă remarcabilă şi fotografii clare cu zgomot redus, puternicul senzor de imagine CMOS, cu iluminare din spate, vă oferă şi avantajul de a fotografia în situaţii cu lumină scăzută. Veţi obţine fotografii superbe, de înaltă rezoluţie, chiar şi în condiţii de fotografiere pe întuneric.


ÎNREGISTRARE DE FILME 4K UHD

Comutaţi pe înregistrarea filmelor 4K UHD (3840x2160/30p) de înaltă calitate, cu sunet stereo, printr-o singură atingere a butonului dedicat pentru înregistrarea filmelor. Funcţia Pauză vă permite să întrerupeţi filmarea pentru a face o pauză şi să reluaţi înregistrarea aceluiaşi film şi, în plus, puteţi să salvaţi imagini statice în timpul redării filmului sau să utilizaţi funcţia de editare a filmelor pentru a şterge segmentele inutile înregistrate înainte sau după acţiunea pe care doriţi să o salvaţi.

SnapBridge

SnapBridge menţine o conexiune constantă, cu consum redus de energie între aparatul foto şi smartphone sau tabletă, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă controla mai simplu viaţa fotografică. Acum puteţi să sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent în timp ce fotografiaţi şi să partajaţi într-o clipă imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteţi să controlaţi funcţii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, să aveţi mereu ora corectă în aparatul foto şi să îl actualizaţi etc.
Aplicatia este disponibilă pentru dispozitivele cu Android si iOS.

TIMP SCURT DE RĂSPUNS

Când nu există o a doua şansă de a fotografia scenele importante, aveţi nevoie de un aparat foto care este rapid şi răspunde prompt la comenzi, astfel încât să nu pierdeţi niciodată momentul perfect.

FILME SUPERCURSIVE ŞI SECVENŢIALE


Creaţi cu uşurinţă filme supercursive şi secvenţiale remarcabile. În cazul filmelor supercursive, se salvează imagini statice dintr-un film înregistrat, pentru producerea automată a unui film cu derulare rapidă, la o viteză de 30 sau 25 de cadre pe secundă. Puteţi să înregistraţi diferite puncte de vedere, modificând compoziţia în modul Supercursiv, spre deosebire de poziţia fixă necesară pentru înregistrarea unui film secvenţial normal. În cazul caracteristicii de Filmare secvenţială, se produce automat un film de 10 secunde, utilizându-se imagini statice înregistrate prin fotografiere cu temporizator. Pur şi simplu selectaţi o scenă de fotografiere, precum Peisaj urban, Peisaj sau Apus şi se va seta cel mai adecvat interval.

CONTROL COMPLET ŞI SELECTOR DE COMANDĂ

Accesaţi cu uşurinţă modurile de expunere (P/S/A/M) cu ajutorul unui selector de moduri, care este situat în partea superioară a aparatului foto, pentru a controla manual timpul de expunere sau diafragma şi utilizaţi sectorul de comandă pentru a regla timpul de expunere sau valoarea diafragmei. Controalele manuale vă ajută să înregistraţi momentele decisive, ca atunci când fotografiaţi o acţiune rapidă, unde timpul de expunere trebuie micşorat pentru a evita efectul de estompare. Selectorul de comandă oferă acces rapid la o serie de funcţii: când se afişează un meniu sau o setare, puteţi să selectaţi o opţiune rotind selectorul de comandă sau selectorul multiplu; în plus, acesta poate fi utilizat pentru a regla zoomul la redare, pentru a derula rapid înainte sau a derula înapoi filmele. Adio derulare prin meniuri – doar rotiţi şi gata.
Newsletter
Vrei sa ne vizitezi? Ne gasesti in Bucuresti si in Cluj-Napoca
Str. Covaci nr 7, Sector 3, Bucuresti (in Centrul vechi) vezi harta marita
Bd. Eroilor 1, Piata Unirii - Cluj Napoca vezi harta marita
Ne gasesti si pe...
ANPC
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Fotohobby.ro pe ShopMania
 
o solutie commerce: